Casemiro bidro med mål og assist da Manchester United slo Burnley ut av ligacupen. Foto: Dave Thomposon, AP / NTB

Ny opptur for Manchester United – Wolverhampton og Luton utslått

Manchester United fikk en ny opptur da Crystal Palace ble slått 3-0 i ligacupen. Wolverhampton og Luton røk ut mot lag fra lavere divisjoner.

Av NTB | 26.09.2023 23:02:41

Sport: Ipswich vant 3-2 over Wolverhampton etter å ha ligget under 0-2. Hwang Hee-chan og Toti så ut til å ha avgjort kampen i det første kvarteret, men laget fra mesterskapsserien slo kraftig tilbake. Omar Hutchinson og Freddie Ladapo ordnet utligning før pause, og Jack Taylor ble matchvinner i det 58. minutt.

På tampen jublet Wolves for utligning, men målet ble annullert for offside på Fabio Silva. Det var en marginal avgjørelse, og det var ikke VAR.

– Det er noen år siden Ipswich har spilt mot et Premier League-lag, og jeg er veldig stolt av spillerne. De viste karakter etter å ha kommet under 0-2 så tidlig, sa Ipswich-manager Kieran McKenna til BBC.

Erik ten Hag sendte et United-lag med både Harry Maguire og Mason Mount på banen fra start i den eneste kampen mellom to Premier League-lag tirsdag. Alejandro Garnacho satte inn ledermålet snaut midtveis i første omgang da han omsatte et innlegg fra Diogo Dalot.

Casemiro nikket inn 2-0 etter en snau halvtime på innlegg fra Mount, og tidlig i 2. omgang punkterte Anthony Martial kampen med assist fra Casemiro.

United brøt en rekke på tre strake tap med sliteseieren over Burnley lørdag.

Dara O’Shea og Wilson Odobert scoret de to siste målene.

Mansfield fra nivå fire utlignet mot Peterborough med et straffespark på overtid og vant deretter straffesparkkonkurransen.

Middlesbrough er også videre, etter 2-0 borte mot Bradford, mens Port Vale slo Sutton 2-1.

Exeter fra nivå tre slo Luton 1-0 med scoring av Demetri Mitchell i det 83. minutt. Han utnyttet passivt spill av Issa Kabore og scoret ved lengste stolpe. Samme mann ble utvist før kampen var over.

Sander Berge scoret det første målet da Burnley fikk en opptur med 4-0-seier borte mot Salford. Nordmannen var også involvert i forspillet da Jacob Bruun Larsen økte ledelsen med sin første scoring for Burnley.