Washington Capitals-senter Dylan Strome (17) bryter gjennom Tampa Bay Lightning-forsvarer Nick Perbix (48) i tredje periode av NHL-kampen i Tampa torsdag. Foto: Chris O'Meara AP / NTB

Ny nedtur for Lightning og Lilleberg

Connor McMichael scoret to ganger da Washington Capitals vant 5-3 over Tampa Bay Lightning i Amalie Arena på torsdag.

Av NTB | 23.02.2024 05:17:31

Sport: Norske Emil Lilleberg fikk 13 minutter og to sekunder på isen, men endte uten poeng.

Dette var den tredje seieren på rad for Washington Capitals og det tredje strake tapet for Lightning.

Brandon Hagel, Nicholas Paul og Tyler Motte scoret for Lightning, som har tapt tre strake kamper, alle på hjemmebane.

Rasmus Sandin ga Washington ledelsen 4-3 etter 15.01 av tredje periode med et håndleddsskudd fra høyresiden etter en pasning fra Aliaksei Protas bak mål. McMichael fastsatte sluttresultatet til 5-3 i tomt mål etter 18.58. Han har scoret fem mål på de fire siste kampene.