Alexander Sørloth og Atlético Madrid måtte se seieren glippe mot Real Sociedad. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Ny nedtur for Atlético og Sørloth – mistet ledelsen på tampen

Alexander Sørloth satt på benken det meste av kampen da Atlético Madrid spilte 1-1 mot hans tidligere klubb Real Sociedad søndag.

Av NTB | 06.10.2024 23:01:30

Sport: Julian Alvarez ga laget ledelsen før det var spilt ett minutt, etter å ha blitt satt opp av et vakkert hælspark fra Antoine Griezmann.

Det var fortsatt stillingen da Sørloth ble byttet inn i det 74. minutt, som erstatter for Alvarez. Ti minutter senere utlignet hjemmelaget etter en fæl tabbe av en annen Atlético-innbytter, Rodrigo de Paul.

Atlético brøt etter et langt Real Sociedad-angrep, og Sørloth gikk på løp i håp om at han skulle få et oppspill. I stedet valgte De Paul å spille skrått bakover, og rett i beina på hjemmelagets Mikel Oyarzabal.

Han satte opp Luka Sucic, som scoret med et vakkert skudd i lengste kryss.

Onsdag gikk Atlético Madrid på en kjempesmell med 0-4 mot Benfica i mesterligaen, og søndag tapte laget ytterligere terreng til rivalene i La Liga. Laget er nå sju poeng bak Barcelona og fire bak Real Madrid, som begge vant i helgen.