Menu
En kvinne ble mandag kveld funnet død i en leilighet på Byåsen i Trondheim. En mann er siktet for drap, mens en annen mann er siktet for å ha gitt uriktig forklaring til politiet. Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Ny mann pågrepet etter dødsfall i Trondheim – siktet for uriktig forklaring

Politiet har pågrepet enda en mann etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet i Trondheim mandag kveld. Han er siktet for å ha gitt uriktig forklaring.

Av NTB | 21.04.2023 12:33:59

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi har i dag pågrepet en mann i 40-årene siktet for uriktig forklaring til politiet. Han vil bli avhørt i løpet av dagen, sier politiadvokat Ellen Moksnes Andresen i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding fredag.

Etterforskningen vil nå prøve å få klarhet i om mannen faktisk har avgitt uriktig forklaring, sier Andresen. Mannen nekter straffskyld.

– Utover dette ønsker vi ikke si noe nærmere om hans forklaring av hensyn til faren for å forspille bevis, sier politiadvokaten.

En mann i 20-årene ble onsdag varetektsfengslet og siktet for drap eller medvirkning til drap i forbindelse med at en kvinne ble funnet død i en leilighet på Byåsen i Trondheim.

– Politiet har mottatt et foreløpig svar på obduksjon, og det tyder på at avdøde døde av vold mot hodet, sier Andresen.

Flere nyheter: