Menu
Sadio Mané scoret for Bayern München, men kunne ikke hindre nok et nederlag. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Ny Bayern-fiasko: – Skjønner ikke hvordan vi havnet i denne situasjonen

Bayern München er inne i en marerittperiode. Lørdag fortsatte den med 1-3-tap borte mot Mainz i Bundesliga. Dermed er kampen om seriegullet vidåpen.

Av NTB | 22.04.2023 18:04:18

Sport: Sadio Mané ga Bayern ledelsen etter en halvtime, men Ludovic Ajorque, Leandro Barreiro og Aarón Martín snudde kampen effektivt fra det 65. til det 79. spilleminutt for hjemmelaget Hoffenheim.

Dermed fortsetter den svake formen for Bayern siden Thomas Tuchel ble manager. Laget har bare vunnet to av sine sju siste kamper i alle turneringer.

Tuchel tok over Bayern etter at Julian Nagelsmann fikk sparken for en snau måned siden, men har ikke radet opp seirer så langt. Det har blitt to seirer, tre tap og to uavgjort, inkludert exit i cupen og mesterligaen.

– Spillet vår er fullt av feil for tiden, og jeg gjorde mange feil selv i dag. Vi hadde ikke styrken til å slå tilbake. Vi har hatt så mange tilbakeslag i det siste, og jeg skjønner ikke hvordan vi havnet i denne situasjonen, sa han til tyske Sky.

Müller kom til Bayern allerede som elleveåring tilbake i 2000. Ni år senere signerte han proffkontrakt med laget og har vært med på svært mange oppturer.

Fredag ville ikke Tuchel kalle mesterligaexiten noe krise, men vedkjente at laget måtte prestere bedre. Etter lørdagens nederlag må han nok svare på ytterligere spørsmål om eget lags form. Bayern står med to seirer, to tap og én uavgjort på de fem siste ligakampene.

Mainz er på den andre siden inne i en svært god periode og har nå gått ti seriekamper uten nederlag.

Bayern-kaptein Thomas Müller var naturligvis svært misfornøyd etter nok en skuffende kamp.

München-klubben har vunnet ligaen de ti siste årene, men nå kan Borussia Dortmund ta over serieledelsen om de slår Eintracht Frankfurt senere lørdag.

(©NTB)