Menu
Norwegian kansellerer flyginger til og fra Tel Aviv. Årsaken er situasjonen i Israel. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Norwegian kansellerer flyginger til og fra Tel Aviv

På grunn av situasjonen i Israel kansellerer Norwegian alle flyginger fra København og Stockholm til Tel Aviv til og med søndag 15. oktober.

Av NTB | 09.10.2023 17:02:24

Krig og konflikter: Det opplyser flyselskapet til NTB.

De skriver at de vil kontakte berørte passasjerer direkte og jobber med å finne løsninger for passasjerer som befinner seg i Israel.

– På grunn av situasjonen i Israel har Norwegian besluttet å kansellere alle flyginger fra København og Stockholm til Tel Aviv denne uken, altså til og med søndag 15. oktober, opplyser selskapet.

Utenriksdepartementet har skjerpet reiserådene for Israel og Palestina etter at det brøt ut krig der i helgen. Departementet har registrert i underkant av 500 norske borgere i Israel og om lag 70 i Palestina.

UD opplyser at de har begrensede muligheter for å hjelpe norske borgere i området og oppfordrer reisende som vil hjem, til å ta kontakt med flyselskapet og forsikringsselskap.

Hamas innledet lørdag morgen et storstilt angrep mot Israel, hvor tusenvis av raketter fløy over grensen fra Gaza mot det sørvestasiatiske landet. Samtidig gikk militante Hamas-krigere inn i Israel og angrep både sivile og militære mål. Israelerne svarte med angrep mot Gaza.

Flere nyheter: