Alexander Straus' Bayern München er klar for den tyske cupfinalen. Foto: Johan Nilsson/TT / NTB

«Norske» Bayern klar for cupfinale etter dramatisk straffesparkkonkurranse

Bayern München er klar for den tyske cupfinalen etter at de vant på straffer over Eintracht Frankfurt lørdag ettermiddag.

Av NTB | 31.03.2024 18:43:06

Sport: Kampen endte 1-1 til full tid. I semifinalen venter Wolfsburg, som banken Essen 9-0 i deres semifinaleoppgjør.

Georgia Stanway sendte Bayern i ledelsen på straffe etter fire minutter, men den ledelsen holdt ikke lenger enn en snaut kvarter før Géraldine Reuteler utlignet for Frankfurt.

Det ble også kampens to eneste mål til både ordinær tid og i ekstraomganger. Dermed måtte lagene avgjøre avansementet på straffer.

Straffesparkkonkurransen ble også målfattig da Frankfurt bommet på alle sine tre forsøk, mens også Bayern røk på én bom.

Barbara Dunst endte rekken av Frankfurts straffebommer, men det hadde lite å si da Pernille Harder sikret cupfinalebillettene da hun sendte Bayern opp i 3-1.

Norske Alexander Straus er Bayerns hovedtrener. 48-åringen startet Tuvan Hansen på benken, men byttet inn den norske landslagsspilleren etter 87 minutter. Hansen tok ikke straffe.