Stig Inge Bjørnebyes AGF reddet ett poeng 12 minutter på overtid. Foto: Ned Alley / NTB

«Norske» AGF reddet uavgjort 12 minutter på overtid

AGF gikk lenge mot seier, men med to raske mål på overtid hadde plutselig Silkeborg snudd kampen. Mikael Anderson reddet imidlertid 2-2 12 minutter på overtid.

Av NTB | 13.08.2023 20:24:35

Sport: Dermed går Aarhus-laget opp på 4.-plass i den danske superligaen. Mohamed Elyounoussis FC København topper tabellen sammen med Nordsjælland med full pott etter fire serierunder.

Det var den tidligere Sarpsborg 08-spissen Patrick Mortensen som banket AGF i ledelsen etter 43 minutter.

Vertene så ut til å gå seirende fra oppgjøret helt til først Alexander Lind utlignet ett minutt på overtid, før Søren Tengstedt plutselig hadde snudd kampen tre minutter senere.

Men 12 minutter på overtid fikk vertene tildelt en straffe, som Mikael Anderson banket inn i nettmaskene bak Nicolai Larsen.

Stig Inge Bjørnebye er sportsdirektør for AGF, mens norgesvennen Uwe Rösler leder laget med sin norske assistent Kenneth Dokken.

Magnus Knudsen spilte hele kampen ut for vertene, mens Robin Østrøm ble byttet ut for Silkeborg etter 75 minutter.