Menu
Isak Hansen-Aarøen får fornyet tillit og blir med på Manchester Uniteds sesongoppkjøring i Skottland og USA. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Norsk talent med på Manchester Uniteds turné – veteran tilbake som sommervikar

Isak Hansen-Aarøen (18) er med videre på Manchester Uniteds sesongoppkjøring. Der deltar også Jonny Evans (35) åtte år etter at han forlot klubben.

Av NTB | 18.07.2023 17:33:08

Sport: Det opplyser United i en uttaksmelding foran de kommende treningskampene i Skottland og USA.

Nylig spilte Hansen-Aarøen en omgang i 2-0-møtet med Leeds på Ullevaal stadion. Tromsøværingen fikk etterpå ros av United-manager Erik ten Hag, og han belønnes med fornyet tillit.

Evans er den største overraskelsen i troppen. Nylig ble han fristilt etter å ha rykket ned med Leicester, og i sommer stepper nordiren inn som vikar i Manchester United.

Storklubben tar med seg Evans på sesongturneen til kampene mot Lyon i Edinburgh (19/7) og Wrexham i San Diego (26/7). Han blir ikke med i troppen som møter Arsenal i New York 22. juli.

35-åringen får sjansen fordi forsvarsduoen Tyrell Malacia og Rhys Bennett for tiden er ute med skader. I tillegg gis han muligheten til å trene og holde seg i form i jakten på en ny klubbkontrakt.

Evans var i Manchester United fra 2006 til 2015. Han vant Premier League tre ganger og ble Champions League-vinner med klubben i 2008.

(©NTB)