Norges curligherrer slo Finland 6-3 i EM onsdag. Foto: Lise Åserud / NTB

Norsk seier over Finland i curling-EM

Norge med Magnus Ramsfjell som skip slo Finland 6-3 i den sjuende runden i culing-EM. Semifinalehåpet lever med to runder igjen av grunnspillet.

Av NTB | 22.11.2023 13:20:04

Sport: Magnus Ramsfjell har med seg Martin Sesaker, Bendik Ramsfjell og Gaute Nepstad på laget. Etter en tung start har laget også begynt å vinne og tok sin fjerde seier mot det finske laget.

Norge tok ett poeng i andre og tredje omgang før finnene reduserte og utlignet til 2-2 i de to neste omgangene. Norge ledet så 3-2 etter ett poeng i den sjette omgangen.

Deretter ble det finsk utligning til 3-3, etterfulgt av ny norsk ledelse i de neste omgangene. Norge stjal ett poeng i omgang ni.

Kampen ble avgjort da Ramsfjell klarte å stjele ett nytt poeng til 6-3-seier.

Norge møter Tsjekkia senere onsdag og avslutter det innledende spillet mot Sveits torsdag.