Jonas Svensson scoret Adana Demispors første mål. Foto: Vidar Ruud / NTB

Norsk scoringsfest i Europa-kvalifiseringene

Det var fire nordmenn som noterte seg med scoringer for utenlandske klubber i kvalifiseringskampene til Europa torsdag kveld.

Av NTB | 10.08.2023 23:04:35

Sport: Jonas Svensson trengte bare tre minutter på å sende Adana Demispor i ledelsen hjemme mot kroatiske Osijek. Tyrkerne vant til slutt kampen 5-1.

Kristoffer Zachariassen noterte seg også på scoringslisten i Ferencvaros 6-1-seier borte mot Hamrun Spartans fra Malta. Nordmannen var også nest sist på ballen på gjestenes første mål. Tokmac Nguen kom inn fra benken etter 66 minutter.

I Polen ble Kristoffer Velde matchvinner mot slovakiske Spartak Trnava da han satte inn Lech Poznans 2-1-mål etter 63 minutter.

Conrad Wallem gjorde seg også tellende for Slavia Praha da han kom inn fra benken etter 79 minutter. 23-åringen trengte bare to minutter før han fastsatte resultatet til 3-0. Christos Zafeiris spilte 90 minutter for vertene mot ukrainske Dnipro-1.