Menu
Aksel Horgen bytter klubb. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Norsk håndballprofil ferdig i Danmark – går til ukjent klubb

Den norske håndballvingen Aksel Horgen (26) gir seg i Bjerringbro-Silkeborg etter inneværende sesong. Han har signert for en ikke navngitt europeisk klubb.

Av NTB | 02.05.2023 10:54:09

Sport: Det er den danske klubben som tirsdag opplyser at Horgen skifter beite til sommeren. I en meddelelse heter det at nordmannen går videre til en utenlandsk klubb.

– Jeg vil huske mine tre år i Bjerringbro-Silkeborg som en fantastisk tid. Vi har hatt noen flotte opplevelser sammen på banen, der sluttspillfinalen mot Aalborg på hjemmebane er den jeg vil huske best, sier Horgen

– Vi har også hatt et veldig godt miljø, hvor jeg har fått mange nye vennskap, som jeg vil ta med meg videre i livet, legger han til.

Michael V. Knudsen, idrettsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg, sier det hele tiden har vært planen at Horgen skal videre til en klubb i utlandet.

– Før BSH kom Aksel Horgen fra den norske ligaen, og planen har hele tiden vært at han skulle gjøre seg klar for nye utfordringer i utlandet, sier han.

– Vi ønsker denne utviklingen velkommen, og vi er glade for å kunne sende ham videre. Spesielt denne sesongen har han vært veldig skarp i både forsvar og angrep, og dermedhar han bidratt sterkt til at vi har hatt en god sesong, legger Knudsen til.

Det er ikke kjent hvor Horgen fortsetter karrieren. Men flere medier har hevdet å kjenne til at han bytter til den tyske storklubben Flensburg-Handewitt.

26 år gamle Horgen har tidligere spilt A-landskamper for Norge.

(©NTB)

Flere nyheter: