Menu
Lasse Nordås er spilleklar for Tromsø fra 1. august. Dager før overgangen kan han trolig måtte spille på motsatt halvdel da erkerivalen Bodø/Glimt møter Tromsø. Foto: Geir Olsen / NTB

Nordås kalt tilbake til Bodø/Glimt: – Uaktuelt at han skal spille kamp der i morgen

Tromsø-trener Gaute Helstrup raser etter at Bodø/Glimt har kalt tilbake Lasse Nordås for å være med i kamptropp torsdag. Nordås er skadd, sier treneren.

Av NTB | 26.07.2023 13:43:07

Sport: Nordås ble klar for Tromsø tidligere i sommer etter en byttehandel med Bodø/Glimt. Da gikk TIL-talentet Daniel Bassi andre vei.

Allerede forrige uke reiste Nordås til Tromsø for å slutte seg til laget, som han blir spilleklar for fra 1. august.

Bodø/Glimt har imidlertid kalt spissen tilbake for å være med i torsdagens kamp mot Bohemians i conferenceligaen. Årsaken er at Faris Pemi Moumbagna skal ha blitt skadd. Det samme skal Nordås være.

– Det er helt uaktuelt at han skal spille kamp i morgen. Lasse er ikke klar for å trene en gang. Han var ikke klar for trening mandag, han var ikke klar for trening i dag, sier Helstrup til Nordlys.

Søndag møtes de to lagene fra Nord-Norge i Eliteserien. Den kampen må også Moumbagna stå over grunnet karantene etter å ha fått for mange gule kort.

– Vi har snakket om at han skal være tilgjengelig til europacupkampen. I utgangspunktet er det planen, sier TILs sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen til iTromsø.

(©NTB)

Flere nyheter: