Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Nok en travel natt for politiet

Flere skadd på offentlig arrangement, tenåring funnet overstadig beruset, bortvisninger etter bråk på kaien og offentlig urinering. Dette er blant sakene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 17.07.2022 06:33:56

Politilogg: Politipatruljene på Haugalandet hadde nok å henge fingrene i denne natten til søndag. Ikke ulikt de siste helgene denne sommeren.

Offentlig urinering

Politiet har i natt blant annet skrevet ut en rekke bøter for offentlig urinering. I sentrum av Haugesund ble en mann i 20-årene bøtelagt ved 00.30-tiden. Like etterpå ble en mann i 60-årene tatt i samme ærend på Indre kai i byen.

Krangling i døra

Ved 01-tiden i natt måtte politiet gripe inn da en sterkt beruset mann i 20-årene ville inn på et utested i Haugesund. Han var utagerende og verbal mot både vakter og politiet, dermed ble han bortvist.

Han var ikke alene om å oppførte seg dårlig. Noen minutter senere ble en mann i 20-årene bortvist av samme grunn og en en halvtime senere ble både en mann i 30-årene og en mann i 20-årene bortvist for dårlig oppførsel på Indre kai.

Tenåring fraktet til legevakten

En mindreårig gutt ble påtruffet av en politipatrulje i Haugesund ved 03-tiden i natt. Han gikk alene rundt i sentrumsgatene og var svært beruset. Han ble dermed tatt med til legevakten for en sjekk og senere kjørt hjem.

Voldshendelse på Sand

Politiet ble sendt til Sand i Suldal etter en voldshendelse ved 01-tiden i natt. I forbindelse med et offentlig arrangement ble flere personer påført vold. En mann i 20-årene og en mann i 40-årene ble pågrepet av politiet og satt i arresten i Haugesund. Flere av de skadde gjestene blir avhørt søndag.

Flere nyheter: