Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Nok å gjøre for politiet

Tatt med kokain på kaien, tafset på damene, anmeldt for bålbrenning, overstadig beruset kvinne i arresten, løp fra taxiregningen og generelt en rekke ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 10.07.2022 08:05:15

Politilogg: Det ble en på det jevne travel natt til søndag for politipatruljene på Haugalandet i natt. Det har vært mye å gjøre, men det har ikke vært noen alvorlige personskader.

Kranglet med vakter og politi

Ved 23.45-tiden ble en beruset 18-åring bortvist fra Indre kai. Han hadde da begynte å krangle med vaktene på et utested. Han ville inn, men var for beruset. Da politiets patrulje dukket opp, begynte han å krangle med dem også.

Unge menn klatret i brannstige

Før midnatt måtte en politipatrulje i Sauda bistå et hotell. To unge menn i slutten av tenårene oppførte seg da dårlig ved inngangen i Rådhusgata. Der hadde de kranglet med ansatte, klatret i en branntrapp osv. De ble beordret bort fra stedet av politipatruljen.

Skulle bare låne en sykkel

Det ble meldt om et sykkeltyveri i Haugesund ved halv ett-tiden. Det var snakk om en kjenning av politiet i 40-årene. Han forklarte at han bare ønsket å låne sykkelen. Sak er opprettet og sykkel returnert til eieren.

Løp fra taxiregningen

Ved 01.45-tiden nektet en mann i 30-årene å betale taxiregningen sin på Brakahaug i Haugesund. En politipatrulje ble da sendt til stedet. Ved politiets ankomst, løp passasjeren fra taxien. Patruljen fikk imidlertid innhentet den berusede mannen som da måtte gjøre opp for seg.

Overstadig beruset kvinne i arresten

Litt etter klokken 02 i natt påtraff en politipatrulje en beruset kvinne i 20 års alderen på Indre kai. Hun oppførte seg dårlig og ble bortvist, men på grunn av beruselse var hun ikke i stand til å ta seg hjem på egenhånd. Dermed fikk hun sove ut i kjelleren hos politiet.

Tatt med kokain på Indre kai

En mann i 20-årene var i besittelse av kokain på Indre kai i Haugesund ved 03-tiden i natt. Det var en hundepatrulje som avdekket besittelse. Det ble da gjort beslag av hvitt pulver. Mannen ble tatt med på stasjonen for avhør og sak ble opprettet.

Tafset på jentene

En annen mann i 20-årene var for nærgående ved et utested i Haugesund i natt. Han skal ha tafset på en jevnaldrende kvinne. En politipatrulje bisto kvinnen og snakket med partene.

Bonde anmeldt for bålbrenning

Ved 03.30-tiden i natt rykket nødetatene ut etter meldinger om store flammer på en gård i Etne. En bonde kommer nå til å bli anmeldt for å ha fyrt opp et bål bestående av malingsspann, lysrør, baderomsplater med videre. Det store bålet var ikke meldt inn til brannvesenet som sammen med politiet rykket ut.

Slagsmål i morgentimene

Søndag morgen kom der også inn melding om en slåsskamp i Haugesund. En politipatrulje var raskt på stedet og fikk situasjonen under kontroll.

Flere nyheter: