Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Nok å gjøre for politiet

Kolliderte med stjålet bobil, narkotikahund avslørte tenåringer, ran på Indre kai, ruset mann ville inn og narkotikabeslag.

Av Egil M Solberg | 10.03.2024 06:00:34

Hendelse Sted Alder Tidspunkt
Ruskjøring og tyveri av bobil Vestre Veaveg 50-årene Klokka 21
Narkohund markerer mistenkelig aktivitet Flottmyr busstasjon Tenårene Klokka 23
Voldsepisode og ran på Indre kai Indre kai 20-årene Klokka 01:34
Innbruddsforsøk og pågripelse Haugesund sentrum 20-årene Klokka 01:57
Beslag av narkotika etter bilstopp Nord i Haugesund sentrum 20-årene Klokka 04:37

Politilogg: Det har vært en natt med en rekke ordensforstyrrelser, rus og trafikkhendelser. Det er imidlertid ikke meldt om alvorlige hendelser med personskade i natt. Her er de viktigste sakene:

Ruskjøring og tyveri av bobil

Klokka 21 meldes det om en mann som ruskjører med en stjålet bobil på Vestre Veaveg. Mannen, angivelig i 50-årene, kolliderer med en strømstolpe og søppelskur før han forlater åstedet. Politiet oppdager at bobilen er stjålet og åpner sak.

Narkohund markerer mistenkelig aktivitet

Klokka 23 observerer politipatruljen mulig narkotikasalg på Flottmyr busstasjon. En mann i tenårene blir identifisert, men selv om narkohunden markerer på ham, finner politiet ingen ulovlige stoffer. Saken blir likevel åpnet for videre etterforskning.

Voldsepisode og ran på Indre kai

En mann i 20-årene rapporterer at han ble angrepet og ranet på Indre kai klokka 01.34. Til tross for at flere mistenkte er nevnt, finner ikke politiet dem. Mannen blir kjørt til legevakten, og politiet starter en etterforskning.

Innbruddsforsøk og pågripelse

Klokka 01.57 ringer en mann til politiet og rapporterer om et innbruddsforsøk på adressen sin i Haugesund sentrum. Patruljen ankommer og pågriper en svært ruset mann i 20-årene som forsøkte å bryte seg inn i boligen. Mannen blir tatt med til legevakten før han blir satt i arrest.

Beslag av narkotika etter bilstopp

En hundepatrulje stopper en bilfører nord i Haugesund sentrum klokka 04.37. Mannen i 20-årene testes positivt for narkotikabruk, og politiet finner ulovlige stoffer ved en ransaking av hjemmet hans. Mannen blir brakt til legevakten for videre oppfølging, og politiet starter etterforskning i saken.

Flere nyheter: