Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Nok å gjøre for politiet

Forsøkt frarøvet sparkesykkelen, stakk av fra trafikkontroll, ville slåss med alle i Leirvik, slagsmål i Sauda, blind vold i Haugesund.

Av Egil M Solberg | 17.09.2023 06:35:59

Politilogg: Det har vært en rekke ordensforstyrrelser og bortvisninger natt til søndag. Politipatruljene har hatt nok å henge fingrene i, men det er ikke meldt om noen alvorlige hendelser.

Stakk av fra kontroll

00.13: Politiet har avholdt promillekontroll i Suldalsvegen i Suldal. En bil forsøkte da å unndra seg kontrollen og den aktuelle bilen ble kort tid senere funnet forlatt. Politiet har kommet i kontakt med fører. Fører ble avhørt og erkjente forholdet. Det er ikke mistanke om påvirket kjøring.

Slagsmål på kaien

01.09: Det kom inn melding om slåssing i Kaigata i Haugesund. Politiet var i kontakt med en fornærmet ung mann. Fornærmede forklarte at tre gutter forsøkte å ta fra han hans sparkesykkel. I basketaket ble fornærmede pådratt skrubbsår i hodet. De mistenkte hadde forlatt stedet, men sak er opprettet.

Søkte bråk i Leirvik

01.31: Det ble meldt om at flere personer la opp til bråk i Leirvik sentrum. En beruset mann i 20- årene ble bortvist fra stedet etter å ha dyttet til flere personer. Politiet ble på stedet en stund for å forebygge.

Knuffing i Sauda

01.51: To unge menn ble bortvist fra sentrum på grunn av slåssing og knuffing i sentrum.

Bortvist fra Leirvik sentrum

02.17: En aggressiv og beruset 19 år gammel mann ble bortvist fra Leirvik sentrum etter en ordensforstyrrelse. Mannen dukket opp igjen og fortsatte da med sin dårlige oppførsel. Han ble dermed kjørt direkte i arresten og anmeldes for brudd på pålegget.

Slått ned i Haugesund

02.38: Det kom melding om at en mann slo etter folk i sentrum. Én person ble liggende bevisstløs på bakken og blir tilsett av helse. Det skal gå bra med vedkommende. Politiet har kontroll på mistenkte. Mistenkte ble besluttet pågrepet, er kjørt til arrest og anmeldes for forholdet.

Bortvist og brudd på pålegg

02.54: Da ble en beruset mann i 20-årene innsatt i arrest og anmeldes for ordensforstyrrelse, samt for brudd på pålegg om å forlate sentrum av Haugesund. Han ble tidligere på natten bortvist fra sentrum, men valgte å komme tilbake for å lage ytterligere bråk.

Flere nyheter: