Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Nok å gjøre for politiet

Mann tatt for promillekjøring, gressbrann på Åkra, mann anmeldt for å besøke adresse og urinering på gata. Dette er blant oppdragene for politiet på Haugalandet i natt.

Av Egil M Solberg | 26.02.2023 05:39:04

Politilogg: Vinterferien har ikke medført noe mer ordensforstyrrelser enn normalt denne helgen, men patruljene fra politiet har likevel hatt nok å henge fingrene i.

Promillekjøring

Ved 22.15-tiden kontrollerte politiet en bilfører ved Flotmyr i Haugesund. Fører var en mann i 30-årene. Han fremsto som ruspåvirket og nødvendige prøver ble tatt på legevakten. Sak er opprettet.

Gressbrann på Åkra

Ved 22.30-tiden kom det melding om gressbrann på Tjøsvoll ved Åkrehamn. Brannvesen og politi har vært på stedet. To unge gutter hadde slukket brannen før nødetatene kom frem.

Det er noen kvadratmeter med gress som er avsvidd. Vitner hadde sett to ungdommer løpe bort fra stedet da brannen startet.

Politiet har snakket med en mindreårig gutt som har forklart at gressbrannen startet i forbindelse med bruk av fyrverkeri. Han har forsøkt å slukke brannen selv og i den forbindelsen fått i seg noe røyk.

Sak er opprettet.

Vanskelig og kverulerende

En kranglevoren gjest på et utested ble bortvist fra Kopervik ved 00.15-tiden i natt. Det var vaktene som ba politiet om bistand. Den aktuelle mannen i 40-årene oppførte seg dårlig også da politiet dukket opp.

Bortvist fra Indre kai

Ved 00.45-tiden ble en mann i 30-årene bortvist fra Indre kai i Haugesund. Han var også krevende å forholde seg til for andre gjest på et utested.

Yppet til bråk

Litt før klokken 01 var det en annen mann i 30-årene som laget dårlig stemning. Han yppet til bråk i sin beruset tilstand og ble bortvist.

Hold seg ikke borte fra adresse

Ved 00.25-tiden ble en mann i 50-årene anmeldt for å ikke etterkomme politiet sitt pålegg. Han hadde da oppsøkt en privat adresse han var bortvist fra. Tidligere på ettermiddagen var han skremmende og plagsom mot beboer der. Da han oppsøkte adressen på nytt i natt, ble han anmeldt.

Urinering på gata

Ved 00.55-tiden klarte en beruset mann i 20-årenee ikke å oppføre seg i sentrum av Sauda. Han urinerte i gata og ble bortvist fra sentrum. Han ble også anmeldt for urinering på offentlig sted.

Ved 01.30-tiden i natt skjedde det samme i Haugesund. En beruset mann i 30-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted.

Ute av stand til å ta vare på seg selv

Senere på natten ble en mann i 30-årene tatt hånd om av politiet. Han gikk rundt i sentrum og hadde store problemer med å stå oppreist. Han var ute av stand til å ta vare på seg selv, og ble overnattingsgjest i kjelleren hos politiet.

Flere nyheter: