Christopher Nkunku (t.h.) i en duell under en treningskamp mot Brighton nylig. Søndag scoret han sitt tredje mål siden overgangen til Chelsea. Foto: Chris Szagola / AP / NTB

Nkunku scoret igjen i ny Chelsea-seier

Christopher Nkunku (25) viser gode takter før Premier League-debuten. Han gjorde sitt tredje Chelsea-mål på like mange kamper i 2-0-møtet med Fulham.

Av NTB | 30.07.2023 22:43:15

Sport: Den anvendelige franskmannen styrte inn Chelseas andre scoring etter drøyt 40 minutter. Han var først på returen fra Fulhams keeper Bernd Leno.

Nkunku har tidligere scoret mot Wrexham (5-0) og Brighton (4-3) i sesongoppkjøringen. Han sluttet seg i sommer til Chelsea etter fire år i tyske RB Leipzig. Der ble han brukt som både sentral midtbanespiller, kantspiller og spiss.

Thiago Silva ga Chelsea ledelsen etter en halvspilt omgang i søndagens treningskamp. Den ble spilt på hjemmebanen til NFL-laget Washington Commanders i USA.

Chelsea har én test igjen (Borussia Dortmund) før seriestarten mot Liverpool 13. august.