Håvard Nielsen både scoret og assisterte hjemme mot Darmstadt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Nielsen med mål og assist i Hannover-seier

Håvard Nielsen vartet opp med både scoring og målgivende da Hannover vant 2-1 hjemme mot tabelltopp Darmstadt i 2. Bundesliga søndag.

Av NTB | 14.05.2023 15:34:10

Sport: Nordmannen sendte vertene i ledelsen etter bare elleve minutter, mens Cedric Teuchert doblet den 20 minutter senere. Da slo Nielsen den målgivende pasningen.

To minutter før pause reduserte Phillip Tietz for gjestene, men de kom ikke nærmere.

Nielsen ble byttet ut med et drøyt kvarter igjen å spille. På tampen ble Darmstadt redusert til ni mann etter at Matthias Bader og Braydon Manu fikk rødt kort med få minutters mellomrom.

Målet var Nielsens åttende siden overgangen fra Greuther Fürth i fjor sommer. 29-åringen har også notert seg for tre assist på sine 33 kamper for det tyske laget.

Etter søndagens seier klatret Hannover opp på 6.-plass på tabellen i 2. Bundesliga. De har 17 poeng opp til Hamburg på omspillsplass og er helt ute av konkurransen om å rykke opp til Bundesliga. Darmstadt topper tabellen foran Heidenheim.