Menu
Olje- og gass-selskapet Vår Energi varsler nye endringer i ledergruppen og ansetter britiske Nick Walker som ny direktør. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Nick Walker er ny sjef i Vår Energi

Briten Nick Walker er ny administrerende direktør i Vår Energi. Han var inntil nylig direktør i tidligere Lundin.

Av NTB | 25.08.2023 08:24:48

Økonomi og næringsliv: Etter oppkjøpet denne sommeren av britiskeide Neptune Energy gjør Vår Energi endringer i ledergruppen. Eksdirektør Torger Rød trer over i stillingen til operativ direktør (COO), opplyser selskapet i en pressemelding.

– Vi er svært glade for å kunne meddele at Nick Walker vil tretre som administrerende direktør (CEO) i Vår Energi, sier styreleder Thorhild Widvey.

Walker var sjef i Lundin, som var et ledende uavhengig lete- og produksjonsselskap i Europa fram til midten av 2022, da selskapet ble overtatt av Aker BP. Han har 30 års internasjonal erfaring fra tekniske-, kommersielle- og andre topplederstillinger, opplyser Vår Energi.

– Jeg har fulgt selskapet tett de senere årene og er imponert over utviklingen av Vår Energi og har stor respekt for selskapets resultater og sterke posisjon på norsk sokkel, sier Walker.

Vår Energi er i dag den tredje største aktøren på norsk sokkel. Selskapet regner med at Neptune-oppkjøpet vil ytterligere øke, utvide og styrke selskapets vekst og verdiskapning. Det er også bakgrunnen for direktørskiftet.

(©NTB)

Flere nyheter: