Minnesota Wild møtte Dallas Stars natt til lørdag norsk tid. Foto: Abbie Parr / AP / NTB

NHL-sesongen over for nedbrutt Zuccarello

Mats Zuccarello og Minnesota Wild var sjanseløs i NHL-sluttspillet i ishockey mot Dallas Stars. Kampen endte 4-1 til gjestene.

Av NTB | 29.04.2023 08:54:13

Sport: – Vi har ingen unnskyldning. Jeg føler at vi faktisk er best i flere av disse kampene, men ender opp med tap, sa en svært skuffet Zuccarello i garderoben.

Han endte med 24 mål og 48 assist denne sesongen.

Det ble et surt tap for Wild i den 6. kampen i 1. sluttspillrunde. Dermed er sesongen over for Mats Zuccarello og hans Wild med 2-4 i kamper.

Zuccarello og Wild fikk ingen enkel start på oppgjøret da finske Roope Hintz satt inn første mål for Stars etter seks minutter spill.

Heller ikke andre periode ble noe lyspunkt for Wild, og de gikk også målløse gjennom denne perioden. Derimot klarte Wyatt Johnston å trenge gjennom Wild sitt forsvar, og han økte ledelsen til Stars. Like før andre periode var spilt ferdig økte Mason Marchment ledelsen ytterligere for Stars.

Ikke før i tredje periode klarte Wild å få pucken i mål. Frederick Gaudreau scoret 13 minutter inn i perioden. Det ble likevel litt for sent, og Wild klarte aldri hente inn ledelsen til Stars.

Like før kampen var over satte Max Domi inn kampens siste mål for Stars, og tapet var dermed et faktum for Wild.

Zuccarello endte med en spilletid på totalt 20 minutter og 53 sekunder.