Tampa Bay Lightning vant 3–2 over Anaheim Ducks i en NHL-kamp søndag. Nordmannen Emil Martinsen Lilleberg fikk drøye 14 minutter på isen. Foto: Kyusung Gong / AP / NTB

NHL-seier for Lilleberg og Tampa Bay

Tampa Bay Lightning vant 3–2 etter spilleforlengelse i NHL-oppgjøret mot Anaheim Ducks søndag.

Av NTB | 25.03.2024 04:43:05

Sport: Lightning med nordmannen Emil Martinsen Lilleberg spilte sin andre kamp på to dager da de natt til mandag norsk tid spilte borte mot Anaheim.

Lilleberg noterte seg for et skudd på mål og fikk over 14 minutter på isen under kampen.

Det var hjemmelaget Ducks som tok ledelsen i kampen i første periode, mens Lightning vant andre periode med 2–0. I tredje periode utlignet Ducks under tre minutter før slutt, og dermed måtte kampen avgjøres på overtid.

Lørdag tapte Tampa Bay Lightning 3–4 etter forlengning for Los Angeles Kings. Lightning ligger i øyeblikket an til sluttspillplass, men det er jevnt, og laget trenger hvert poeng.

I januar debuterte Lilleberg i NHL mot Boston Bruins, men tidligere denne måneden ble han sendt tilbake til Florida-klubbens samarbeidspartner Syracuse Crunch i AHL. Oppholdet varte kun en uke før han ble tatt opp i Lightning-stallen igjen.

23-åringen fra Sarpsborg, som er den niende nordmannen til å få spilletid i toppdivisjonen i nordamerikansk ishockey, står nå med 26 kamper for Tampa Bay Lightning.