Menu
Fotballpresident Lise Klaveness sender sine kondolanser til Det svenske fotballforbundet etter mandagens skyteepisode i Brussel. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

NFF og DBU slår ring om svensk fotball: – Vi sender de dypeste kondolanser

Det norske og danske fotballforbundet sender støtteerklæringer til de berørte etter mandagens skyteepisode i Brussel. To svenske fotballsupportere ble drept.

Av NTB | 17.10.2023 10:42:47

Sport: EM-kvalifiseringskampen mellom Belgia og Sverige ble mandag kveld stanset ved pause etter en skyteepisode rundt fem kilometer fra kamparenaen, halvannen time før avspark.

To svenske fotballsupportere ble drept, og en tredje er skadd, opplyste belgiske sikkerhetsmyndigheter etter hendelsen.

– En tragisk kveld for våre kolleger i svensk fotball. Et fryktelig angrep på fotballen. På vegne av Norges Fotballforbund sender jeg de dypeste kondolanser. Vi står ved deres side, skriver fotballpresident Lise Klaveness på X.

Det danske fotballforbundet (DBU) har også sendt sine tanker til de berørte etter skyteepisoden i den belgiske hovedstaden.

– Det som har skjedd i Brussel, er helt forferdelig, og vi føler med våre svenske kolleger og de berørte etter hendelsen. Vi følger utviklingen videre og har dialog med danske og lokale myndigheter, heter det i en uttalelse.

(©NTB)

Flere nyheter: