powergym
Menu

Nattens hendelser

Det har vært nok å gjøre for politiet på Haugalandet og i Sunnhordland også i natt.

Av Egil M Solberg | 25.03.2017 06:05:08

Ruskjøring i stjålet bil
En bilfører ble i natt innsatt i varetekt etter at vedkommende ble stanset kjørende under ruspåvirkning i en stjålet bil på Karmøy. Det var en politipatrulje som oppdaget kjøringen og stanset mannen ved 22.45-tiden fredag kveld. Det ble sikret blodprøve på legevakten før innsettelse i arresten.

Voldelig kvinne
En kvinne ble ved midnatt anmeldt for å ha utøvet vold mot en annen kvinne på et utested i Haugesund. Siktede har sparket og slått en annen kvinne i overkroppen og brukt en gjenstand til å slå kvinnen, opplyser operasjonsleder Andre Skram-Hansen ved Sør-Vest politidistrikt. Kvinnen ble pågrepet og fikk overnatte i arresten.

«Snik» tatt i Haugesund
En beruset mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter at han forsøkte å snike seg inn på et utested i natt. Det var ved 02.20-tiden at han tiltrakk seg oppmerksomhet fra en politipatrulje. Mannen var ifølge operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt beruselse da han prøvde å snike seg inn på utestedet.

Utagerende dame sendt hjem
En dame i 30-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum ved 02.50-tiden i natt. Hun oppførte seg da utagerende. Damen var ifølge operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt både beruset og utagerende. – Hun hadde en vanskelig oppførsel overfor vakter på et utested, opplyser operasjonslederen.

Hard på gassen
En patrulje fra Utrykningspolitiet (UP) beslagla et førerkort etter at en bil ble målt til å kjøre 86 km/t i 60-sonen på Stord i natt. Førerkort til bilføreren ble ifølge operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt beslaglagt på Jektevik ved 03.15-tiden natt til lørdag.

Sovnet på gata
En politipatrulje på Stord kom over en mann som hadde sovnet utendørs i Leirvik sentrum ved 03.15-tiden i natt. Mannen var ifølge operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt så sterkt beruset at vedkommende ikke lenger var i stand til å ta vare på seg selv. Mannen ble dermed kjørt hjem av politiet.