Menu
Bayerns administrerende direktør Oliver Kahn og resten av klubbledelsen får kritikk. Foto: Marcus Brandt/dpa via AP / NTB

Nagelsmann-agent bekrefter Chelsea-forespørsel: – Riktig at han takket nei

Julian Nagelsmanns agent hevder trenerprofilen var Chelseas førstevalg, og mer enn antyder at tyskeren til slutt takket nei til forespørselen.

Av NTB | 17.05.2023 14:04:08

Sport: Det er i podkasten Phrasenmaher i regi av avisen Bild at Struth snakker om Chelsea-interesse etter at Nagelsmann fikk sparken i Bayern München.

– Jeg kan bekrefte at Chelsea var raske med å ringe Julian. Han var deres førstevalg. Jeg tror det hadde blitt noe av hvis han ønsket det, sier agenten.

– Det var den riktige avgjørelsen av Julian å ikke dra dit, legger Struth til.

Uttalelsene er gjengitt av overgangsguruen Fabrizio Romano.

– Jeg har aldri opplevd slike omstendigheter før, sier agent Volker

Struth hevder han ble oppringt på en restaurant av en journalist som ga ham nyheten om at Nagelsmann hadde fått sparken. Først 24 timer deretter ble han offisielt informert om beslutningen av klubbledelsen.

Agenten sier han umiddelbart ringte Nagelsmann, som ikke skal ha visst noen ting. Treneren skal ha respondert ved å si «tuller du med meg?».

Klubben røk ut av både den tyske cupen og Champions League etter at Nagelsmann måtte gå.

Struth sier at han fortsatt anser Bayerns avgjørelse som «feil» fordi Nagelsmann «er en veldig, veldig god trener».

– Og jeg tror han vil bevise dette i løpet av de neste 15-20 årene, hevder agenten.

Struth retter også skarp kritikk mot Bayern München for håndteringen av prosessen rundt sparkingen av Nagelsmann. Trreneren ble avskjediget etter at resultatene han produserte ikke sto til Bayern-toppenes forventninger.

Nagelsmann ble erstattet av Thomas Tuchel som Bayern-sjef. Storklubben topper Bundesliga med ett poengs forsprang til Borussia Dortmund med to kamper igjen å spille.

(©NTB)