Menu
Casper Ruud forbereder seg til OL i Paris. Her er han på den samme arenaen da han tok sin 14. tittel i Roland-Garros mot Casper Ruud for to år siden. Foto: Michel Euler / AP / NTB

Nadal tar OL-oppladningen i Sverige – kan møte Ruud

Tennislegenden Rafael Nadal (38) skal spille ATP 250-turneringen i Båstad i Sverige i juli. Det kan bety kamp mellom Casper Ruud og den spanske gruskongen.

Av NTB | 13.06.2024 15:33:14

Sport: Arrangøren opplyser i en pressemelding at Nadal er påmeldt til turneringen. Nadal har på grunn av skader rast på rankingen, men har fått et wildcard. Det gjør at han blir useedet i turneringen og kan møte Ruud i en tidlig fase.

De to har møttes to ganger før, og Nadal har vunnet begge kampene uten å tape et sett. Det var i ATP-finalen i 2022 og Roland-Garros-finalen samme år.

Nadal opplyste torsdag at han dropper Grand Slam-turneringen Wimbledon om to uker. Den spilles på gress, og spanjolen ønsker ikke å spille på et nytt underlag før OL.

OL-turneringen spilles på grus på samme anlegg som Roland-Garros arrangeres på. Nadal skal spille single i tillegg til double med Carlos Alcaraz.

Turneringen i Båstad varer fra 15. til 21. juli.

(©NTB)

Flere nyheter: