Menu
Lisa Naalsund skadd seg i Manchester United-debuten. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Naalsund skadet seg i United-debuten – ute i seks til åtte uker

To måneder etter overgangen til Manchester United fikk endelig Lisa Naalsund debuten sin i helgen. Det tok imidlertid bare 26 minutter før hun skadet seg.

Av NTB | 21.03.2023 21:04:09

Sport: – Jeg var godt inne i kampen, og jeg har trent hardt for å være der. Men alt blir så bortkastet når dette skjer. Jeg ble oppgitt over kroppen, sa Naalsund Bergensavisen.

Naalsund gjorde overgang til Manchester United i januar, men har måttet vente i over to måneder før hun endelig fikk debuten sin mot Lewes i kvartfinalen av FA-cupen.

27-åringen startet kampen sammen med Vilde Bøe Risa og Maria Thorisdottir, men måtte av allerede etter 26 minutter. Overfor BA utdyper Naalsund omfanget av skaden:

– En grad 2-strekk. Jeg er ute i seks til åtte uker.

Dermed kan Naalsund miste den siste landslagssamlingen før sommeren VM i Australia og New Zealand. I starten av april spiller Norge treningskamper mot Spania og Sverige.

– Jeg vil gjerne bli med til VM, men det er jo en strek i regningen når jeg går glipp av dette. Jeg skjønner at det kan bli vanskelig å ta meg ut til laget nå. Jeg er ikke veldig optimistisk, sier Naalsund.

Manchester United vant kvartfinaleoppgjøret mot Lewes 3-1 etter scoring fra blant annet Risa.

(©NTB)