Lisa Naalsund (t.h.) slo en målgivende pasning i Manchester Uniteds seier over West Ham. Her er hun fra FA-cupfinalen mot Tottenham forrige sesong. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB

Naalsund-assist og to norske debutanter i Manchester Uniteds åpningsseier

Lisa Naalsund la opp til kampens siste mål da Manchester United slo West Ham 3-0 i den engelske seriepremieren.

Av NTB | 21.09.2024 15:01:35

Sport: Bidraget kom da hun spilte inn til nysigneringen Grace Clinton tidlig i 2.-omgangen.

Før pause hadde Geyse og Leah Galton scoret hver sin gang for et godtgående United-lag.

Elisabeth Terland ble i sommer hentet til Manchester etter en sterk 2023/24-sesong i Brighton. Med sine 13 mål hadde hun kun en spiller foran seg på toppscorerlista i superligaen. Lørdag fikk rogalendingen sjansen på topp og ble byttet ut etter 78 minutter.

United-debut ble det også på landslagskollega Celin Bizet Ildhusøy. Hun fikk en halv omgang.

Forrige sesong ble Manchester United bare nummer fem i ligaen, men vant FA-cupen.