Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Mye folk på byen i natt

Ukjent mann ville på fest, nektet å forlate sentrum, mistet campingvogna under kjøring og mange bortvisninger.

Av Egil M Solberg | 30.07.2023 05:49:21

Politilogg: To unge menn i 20-årene våknet søndag morgen til bøtelegging i kjelleren på politihuset etter en heftig natt i Haugesund og på Stord.

Ukjent mann ville på fest

Klokken 23.00 lørdag kveld mottok politiet i Haugesund en bekymringsmelding om en ukjent mann som forsøkte å komme seg inn på en fest i sentrum. Den unge mannen viste seg å være svært beruset og var ute av stand til å ta vare på seg selv. Etter å ha oppført seg ufin ble han raskt tatt hånd om av politiet og kjørt til arresten, der han fikk sove av seg rusen.

Nektet å forlate sentrum

Klokken 01.40 støtte politipatruljen igjen på trøbbel i Haugesund sentrum. En mann i slutten av tenårene, som tidligere på kvelden hadde blitt bortvist fra området, nektet å forlate sentrum. Til tross for politiets pålegg sto han på sitt, og politiet måtte opprette en sak mot ham for ikke å etterkomme deres anmodninger. Resultatet ble en overnatting i arresten for den sta unge mannen.

Mange bortvisninger

Operasjonslederen ved Sør-Vest politidistrikt bemerket søndag morgen også at seks andre personer ble bortvist fra sentrumsgatene i løpet av natten på grunn av lignende forstyrrende oppførsel.

Mistet campingvogna under kjøring

Klokken 01.57 fikk politiet på Stord inn en melding om en bil som hadde mistet campingvognen sin på E39 ved Slettedalen. Campingvognen sperret veibanen og skapte trafikale utfordringer. Undersøkelser tyder på at skade på hengerfestet førte til at campingvognen løsnet fra bilen. Bilberger ble tilkalt for å fjerne campingvognen, og politiet avhørte føreren. En sak ble opprettet i forbindelse med hendelsen.

Flere nyheter: