Menu
Alle kjernesystemer er nå på x.com, sier eier Elon Musk. Alle som skriver inn twitter.com skal heretter sluses videre til tjenestens «nye» navn, som Musk innførte for et snaut år siden. Arkivfoto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB

Musk videresender alle fra Twitter til X

Elon Musks X har fjernet enda en av etterlevningene fra den gangen nettplattformen het Twitter. Nå skal alle sendes til X.com.

Av NTB | 17.05.2024 22:49:28

Kultur og underholdning: Dersom du skriver inn adressen til en bruker på twitter.com, skal du heretter sendes til x.com, skrev Musk på nettopp X fredag.

– Alle kjernesystemer er nå på x.com, skriver Musk, som kjøpte daværende Twitter i oktober 2022 for 44 milliarder dollar og senere bestemte seg for å endre navnet. Både den og andre endringer som svakere moderering og kraftige kutt i staben, har møtt stor motbør blant brukerne. Også annonsørene, som var den viktigste inntektskilden, sviktet X/Twitter etter overtakelsen, av frykt for å bli assosiert med hatprat som ikke lenger ville bli stoppet. X avviser at hatprat er et problem.

Navneendringen var ifølge Musk nødvendig for å vise at tjenesten var noe mer enn en nettplattform for korte meldinger. Han vil blant annet legge til en funksjon for å ringe med X og vil at plattformen skal brukes til pengeoverføringer og jobbformidling.

(©NTB)

Flere nyheter: