Menu
Magnus Wolff Eikrem scoret for Molde mot Strømsgodset. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Molde tapte poeng i medaljejakten: – Burde skapt mer

Molde-kaptein Magnus Wolff Eikrem scoret et lekkert frisparkmål da den regjerende seriemesteren spilte 1-1 mot Strømsgodset i Eliteserien søndag.

Av NTB | 24.09.2023 19:22:36

Sport: Dermed har Molde fire poeng opp til Tromsø på tredjeplassen når det gjenstår åtte kamper av sesongen.

Molde har spilt tre uavgjort på sine fem siste seriekamper, men har ikke tapt siden 0-1-nederlaget for Odd 11. juni. Likevel bidro en svak start til at laget fra rosenes by har ti poeng opp til Viking på tabelltopp.

– Jeg synes vi gjør en laber 1. omgang og vi skulle skapt mer. I 2. omgang spiller vi dem lave, og det er der vi burde ha startet kampen, sa Molde-trener Erling Moe til TV 2.

Molde-treneren var svært misfornøyd med at laget ikke fikk straffespark mot slutten av 1. omgang da Martin Linnes gikk i bakken.

– Hvis ikke det der er straffespark så skjønner jeg ingenting. Det er vår spiller som er først på ballen, og han blir tatt. Det er slik det er, sa Moe.

Eirik Ulland Andersen slo ballen inn i feltet, og selv om Melkersen måtte litt ut i feltet for å hente den, greide han å banke ballen opp i nettaket på vakkert vis.

Fem minutter før pause utlignet Magnus Wolff Eikrem med et svært lekkert frispark. Molde presset på for seieren, men greide ikke å få det avgjørende målet.

Godset ligger på 10.-plass etter 22 kamper og har seks poeng ned til kvalifiseringsplass.

Molde skal møte serieleder Viking på hjemmebane i neste runde, mens Godset skal spille mot Bodø/Glimt.

Elias Melkersen sendte vertene i ledelsen etter åtte minutter. Spissen, som er på lån fra skotske Hibernian, scoret sitt annet mål i Eliteserien denne sesongen.

– Vi har mye ball og blir kanskje litt for komfortable med det. Vi skaper ikke de største sjansene, og det er litt skuffende, sa Emil Breivik til TV 2.

(©NTB)