Kristian Eriksen jubler sammen med Martin Ellingsen etter å ha scoret Moldes ledermål mot Klaksvik i returkampen tirsdag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Molde må ha ekstraomganger mot Klaksvik – 1-0 etter ordinær tid

Molde leder 1-0 over Klaksvik etter ordinær tid i mesterligakvalifiseringens 3. runde. Dermed må det spilles ekstraomganger om avansement.

Av NTB | 15.08.2023 20:54:34

Sport: Klaksvik-laget som ledes av Molde-legendene Magne Hoseth og Daniel Berg Hestad leverte igjen sterk motstand og truet med å kopiere bragden fra hjemmekampen der laget vendte til 2-1-seier.

Molde startet veldig bra og tok fortjent ledelsen i det 17. minutt da Kristian Eriksen stusset et hjørnespark i mål ved nærmeste stolpe, men laget slet veldig med å få inn målet som ville gi ledelse også sammenlagt.

I det 73. minutt hadde Klaksvik en eventyrlig sjanse til å gjøre 1-1. Arni Frederiksberg tok hjørnespark fra høyre, og fra kloss hold fikk Luc Kassi hodet på ballen. Den smalt i tverrliggeren og ned akkurat på riktig side av streken sett med Molde-øyne.

På overtid fikk Molde en gigantsjanse til å avgjøre. Sivert Mannsverks skudd ble reddet av keeper, og på returen skjøt en presset Markus Kaasa utenfor åpent mål.