Ola Brynhildsen scoret to mål i 1. omgangen mot Bodø/Glimt, til tross for at Molde bare var til spillere på banen.Foto: Trond R. Teigen / NTB

Molde-keeperen utvist etter et kvarter – leder likevel 2-0 over Bodø/Glimt til pause

Molde fikk en tøff start på eliteseriekampen mot Bodø/Glimt da keeper Jacob Karlstrøm ble utvist etter et kvarter. Likevel leder blåtrøyene 2-0 ved halvtid.

Av NTB | 02.07.2023 20:29:19

Sport: Etter et kvarter kom Nino Zugelj alene gjennom i bakrom. Han prøvde å vippe ballen over Molde-keeper Jacob Karlstrøm, som var på utsiden av 16-meteren. Ballen traff hånden til målvakten, og etter en VAR-sjekk ble han utvist.

– Jeg synes det er knallhardt med rødt kort, hvis man bruker skjønn og alt mulig når den treffer kneet først, sa TV 2s kommentator Morten Langli etter at det røde kortet var et faktum.

TV 2-kollega Jesper Mathisen var av en annen oppfatning.

– Har ingenting å si at han treffer kneet først når han gjør seg større ved hjelp av armene på den måten. Klink rødt, skrev han på Twitter.

Molde-spiss Eric Kitolano ble ofret av utespillerne, mens Oliver Petersen erstattet Karlstrøm i mål. Noen minutter senere var det likevel gjestene som jublet for scoring.

Kristian Eriksen slo inn på Ola Brynhildsen foran mål, og ballen ble prikket like til side for Glimts keeper. Nikita Haikin klarte ikke stoppe avslutningen.

Elleve minutter før hvilen doblet Brynhildsen ledelsen. Han satte på turboen fra midtbanestreken og hadde fri bane opp mot Haikin. Glimt-målvakten greide ikke avverge scoring.