Menu
Anders Mol og Christian Sørum slo tilbake med to seirer i verdensserieturneringen i sveitsiske Gstaad fredag. Her fra EM i München i fjor. Foto: Lise Åserud / NTB

Mol/Sørum tilbake i vinnerstim etter skrelltapet

Anders Mol og Christian Sørum vant begge fredagens kamper i Gstaad-turneringen i sandvolleyball. Jakten på en ny verdensserietittel fortsetter.

Av NTB | 07.07.2023 19:13:06

Sport: Nordmennene åpnet torsdag med et sensasjonelt nederlag for amerikanerne Miles Partain og Andrew Benesh. Dagen etter var de tilbake som vinnere.

Først ble Alexander Brouwer og Robert Meeuwsen fra Nederland slått med sifrene 21-15, 19-21, 21-19. Noen timer senere vant Mol/Sørum i strake sett da de møtte tsjekkerne Jakub Sepka og Tomas Semarad (21-12, 22-20).

Fem poeng på tre kamper ga norsk 2.-plass bak Partain/Benesh i pulje A. Det betyr at Mol og Sørum må spille en innledende utslagskamp mot Østerrikes duo Julian Hörl/Alexander Horst for å ta seg til kvartfinalen. Begge deler avvikles lørdag.

Hele eliten er samlet på sanden i Sveits. Unntaket er svenskene David Åhman og Jonatan Hellvig, som er rangert som nummer to i verden.

Mol og Sørum har hittil i år vunnet to av fire verdensserieturneringer. I helgen spiller de om nok en tittel.

(©NTB)

Flere nyheter: