Mohamed Elyounoussi scoret i FC Københavns rekordseier i cupen onsdag. Her etter scoring i mesterligakamp mot Galatasaray forrige uke. Foto: Francisco Seco, AP / NTB

Moi-scoring i FCKs rekordseier i cupen

Mohamed Elyounoussi scoret ett av målene da FC København vant hele 9-0 over Lyseng i den danske cupen tirsdag.

Av NTB | 27.09.2023 22:12:34

Sport: Nimålsseier er ny klubbrekord for FCK. Den ble oppnådd mot et lag som leder sin avdeling på nivå fire i dansk fotball.

Elyounoussi var en av de erfarne spillerne i et FCK-lag der mange unge talenter slapp til. Tenåringene Noah Sahsah, Orri Oskarrson, Roony Bardghji og Victor Froholdt sto for fem av målene.

18-årige Sahsah scoret ledermålet etter tre minutter i sin første kamp fra start. Peter Ankersen sto for assist både da Moi gjorde 2-0 og 19-årige Oskarsson 3-0. Sistnevnte scoret også det fjerde målet, og 17-årige Bardghji sørget for at det sto 5-0 ved pause.

Lukas Lerager, som kom inn for Moi ved pause, scoret det sjette og sjuende målet. 17-årige Froholdt fikk sin debut som innbytter og feiret ved å gjøre 8-0, før Denis Vavro satte punktum.

Birger Meling var ubenyttet reserve for FCK onsdag.

Andre superligalag slet atskillig mer. Randers måtte ha straffesparkkonkurranse for å slå ut B93, mens Viborg lå under to ganger før Esbjerg ble slått 4-3. Silkeborg lå også under mot Thisted, men vendte til 3-1-seier.