Menu
Mjøndalens Meinhard Olsen er langtidsskadd. Foto: Annika Byrde / NTB

Mjøndalen-spiller røk korsbåndet – ute resten av sesongen

Mjøndalen må klare seg uten Meinhard Olsen resten av 1. divisjonssesongen i fotball. Backen har fått påvist en alvorlig kneskade.

Av NTB | 11.05.2023 15:04:22

Sport: Det er Drammens Tidende som melder at skaden backen pådro seg mot KFUM sist helg var et røket korsbånd.

«Året i fjor gikk fint. Jeg hadde en god sesong og familien trivdes. Jeg var sikker på at i år ville være året der jeg virkelig tok fart. Jeg skulle ta det neste steget i min utvikling. Status er at jeg noen måneder inn i 2023 har operert tommel, hatt 2 influensa, mistet titalls treninger og nå har ødelagt kneet. Korsbåndet er røket og jeg må opereres», skriver Olsen på Facebook torsdag.

Nå venter en tøff opptreningsperiode for den færøyske landslagsspilleren.

Han varslet allerede etter kampen sist helg at skaden kunne være alvorlig.

– Jeg synes det virket ganske ille med en gang. Da jeg falt hørte jeg en knekkelyd i det høyre kneet. Foten sto fast i bakken, og så fikk jeg en liten knuff. Jeg fikk vondt straks, sa Olsen da til lokalavisen.

(©NTB)