Menu
Onsdag morgen lå det blomster utenfor huset der tre kvinner ble drept med armbrøst dagen før. En 26-åring som skal være ekskjæresten til det yngste offeret, ble pågrepet onsdag kveld. Foto: Jonathan Brady / PA / AP / NTB

Mistenkt gjerningsmann pågrepet etter trippeldrap i Storbritannia

Britisk politi har pågrepet 26-åringen de mener drepte kona og to av døtrene til BBCs sportskommentator John Hunt.

Av NTB | 10.07.2024 19:43:07

Kriminalitet og rettsvesen: Den antatte gjerningsmannen er 26 år gammel, og politiet mistenkte at han var bevæpnet med en armbrøst, som også var drapsvåpenet. De ba folk holde seg unna mens de lette etter ham.

Ifølge politiet ble de tre kvinnene – som var 61, 28 og 25 år gamle – funnet alvorlig skadet i et hus i Bushey i Hertfordshire nordvest for London tirsdag kveld.

Naboer opplyser at de hørte skrik fra boligen, som ligger i en ellers rolig blindgate. Politi og ambulansearbeidere prøvde å redde dem, men alle tre ble erklært døde kort tid etter.

Ifølge Daily Mail er den antatte gjerningsmannen en tidligere kjæreste av den yngste av de drepte døtrene til veddeløpskommentator John Hunt.

Onsdag gjennomførte væpnet politi en aksjon ved en gravlund i Enfield, i nærheten av bostedet til den mistenkte 26-åringen. Politiet sier de fant mannen i området og at han får behandling for skader han hadde.

Politiet avfyrte ingen skudd i forbindelse med pågripelsen.

– Vi fant den mistenkte gjerningsmannen etter omfattende undersøkelser, og er på det nåværende tidspunkt ikke på utkikk etter flere personer i forbindelse med etterforskningen, sier kriminalinspektør Justine Jenkins fra politiet i Bedfordshire. Hun takker publikum for på ha kontaktet dem med det hun beskriver som et overveldende antall tipstelefoner.

Politiet tror drapsofrene kjente til 26-åringen som nå er pågrepet.

(©NTB)

Flere nyheter: