Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Mistenksom til mann ved Smedasundet

En mann i 60-årene ble bortvist etter at han gikk rundt og kikket inn i båtene ved Smedasundet i ettermiddag. Vitner var av den oppfatting at han var på jakt etter verdisaker han kunne stjele.

Av Egil M Solberg | 09.07.2023 17:30:39

Politisaker: Det kom søndag ettermiddag inn meldinger om at det til tider oppholder seg uvedkommende personer ved båtene i Smeasundet. Disse personene ser inn i båtene, noe som har skapt bekymring for mulig tyveri. Politiet ble tilkalt og kjørte umiddelbart til stedet.

Ved ankomst fikk politiet kontakt med en mann i 60-årene som befant seg i området. Han ble bedt om å forlate stedet, da det ikke var tillatt for uvedkommende å oppholde seg der. Etter en undersøkelse ble det klart at mannen ikke hadde stjålet noe.

Det er ingen pågående politisak knyttet til hendelsen. Politiet oppfordrer imidlertid båteiere og andre i området til å være ekstra oppmerksomme og ta nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte sine eiendeler. Dersom det oppdages mistenkelig aktivitet, bør det rapporteres til politiet slik at de kan følge opp situasjonen og sikre tryggheten i området.

Flere nyheter: