Menu
Det var i midten av april at politiet informerte om beslaget, som er det største kokainbeslaget på Vestlandet noen gang. De seks pågrepne er alle fra Albania og møtte i Hordaland tingrett fredag. Foto: Bjørnar Morønning / NTB

Minst tre fengslet i fire nye uker i kokainsaken på Husnes

Minst tre av de seks personene som er pågrepet og siktet etter beslaget av over 100 kilo kokain i Kvinnherad i april, varetektsfengsles i fire nye uker.

Av NTB | 12.05.2023 17:34:28

Kriminalitet og rettsvesen: Fredag ble videre fengsling behandlet for de seks som ble pågrepet etter kokainbeslaget på Husnes. To aksepterte videre fengsling, mens fire motsatte seg dette. De fire møtte i Hordaland tingrett.

Ved 16.30-tiden fredag opplyser politiadvokat Arne Fjellstad til Bergens Tidende at tre er fengslet videre i fire uker, mens han ennå ikke har mottatt rettens avgjørelse for de tre andre.

Det var i midten av april at politiet informerte om beslaget, som er det største kokainbeslaget på Vestlandet noen gang. De seks pågrepne er alle fra Albania. To av dem nekter straffskyld, mens forsvarerne til de andre har ikke ønsket å svare på spørsmål om straffskyld.

Lasteskipet Nordloire skal ha blitt brukt til å frakte kokainen fra Brasil til Husnes. Ingen om bord skal ha kjent til at stoffet var festet på skipet, ifølge BT.

(©NTB)

Flere nyheter: