Minnesota Wild-senter Joel Eriksson Ek, til høyre, feirer kampens første mål sammen med høyreving Mats Zuccarello og Minnesota Wilds venstreving Kirill Kaprizov under første periode av NHL-kampen mot St. Louis Blues i St Paul i Minnesota. Foto: Matt Krohn / AP / NTB

Minnesota Wild stanset tapsrekke etter trenerbytte

Mats Zuccarello bidro med målgivende pasning da Minnesota Wild endte marerittrekken i NHL. De slo St. Louis Blues 3-1 i første kamp med ny trener.

Av NTB | 29.11.2023 05:19:46

Sport: Zuccarello hadde assist på kampens første mål. Nordmannen er opp i 22 målpoeng (fem mål og 17 assist) på 22 kamper denne sesongen. Totalt gjennom karrieren har han 595 poeng på 786 kamper.

Wild kvittet seg mandag kveld både med hovedtrener Dean Evason og assistenten Bob Woods etter sju strake NHL-tap. Inn kom John Hynes, og resultatet viste seg raskt.

Dagen etter trenerbyttet, vant Wild for første gang etter sju strake tap. Dette er lagets sjette seier på 20 kamper denne sesongen.

– Vi flyttet pucken raskt og jobbet hardt for seieren. Det jeg så i dag er grunnen til at jeg gledet meg så til å komme hit, sa Hynes etter kampen.

Wild fikk en sterk start og det første målet kom etter bare to minutter og 41 sekunder da Joel Eriksson Ek satte pucken i mål med en assist fra Zuccarello.

St. Louis Blues eneste mål kom etter 10 minutter ut i første periode. Åtte minutter kom det andre målet for Wild, mens 3-1-målet kom 17 minutter ut i siste periode.

Mats Zuccarello fikk 18 minutter og fire sekunder på isen. Wild møter Nashville Predators på bortebane natt til fredag norsk tid.