Menu
Olivier Giroud scoret mot Torino fredag. Foto: Antonio Calanni / AP Photo / NTB

Milan kan ha funnet formen i tide til mesterligamøtet mot Tottenham

AC Milan kan ha snudd en negativ trend akkurat i tide for mesterligamøtet mot Tottenham, som også forsøker å riste av seg flere svake resultater.

Av NTB | 13.02.2023 12:45:34

Sport: Milan spiller sin første sluttspillskamp i mesterligaen siden 2014 når de møter Tottenham hjemme på San Siro tirsdag.

Laget fra motebyen tok en knepen 1-0-seier mot Torino fredag. Det var likevel et steg i riktig retning for klubben som ikke hadde innkassert en eneste seier siden 4. januar.

– Det har vært en vanskelig måned for oss. Tottenham er et sterkt lag, så det vil bli tøft, men kampen kommer på et riktig tidspunkt for oss, sier Milan-trener Stefano Pioli.

Tottenham sliter også med varierende form. Etter en sterk seier over Manchester City for halvannen uke siden, ble det et sviende 4-1-tap for Leicester lørdag.

Spurs-trener Antonio Conte har vært fraværende i et par uker etter å ha blitt operert for en betennelse i galleblæren. Lørdag var han tilbake på sidelinjen, og tirsdag reiser han med laget til Milano.

– Det er bra for klubben, laget og alle andre å ha Antonio tilbake på sidelinjen, mener assistenttrener i Tottenham, Cristian Stellini.

Et Conte-comeback er gode nyheter for de hvitkledde. Italieneren returnerer til San Siro der han tok seriegullet med Inter i 2021. Mot byrivalene har han en svært god statistikk med ti seirer av fjorten mulige.

(©NTB)

Flere nyheter: