Fredrik Midtsjø og Galatasaray er på tabelltopp i tyrkisk fotball. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Midtsjø-innhopp da Galatasaray vant stort

Fredrik Midtsjø måtte nøye seg med et kort innhopp da Galatasaray trygget tabelltoppen i tyrkisk eliteserie med 4-0-seier over Hatayspor.

Av NTB | 13.01.2023 21:25:30

Sport: Kerem Aktürkoglü ga hjemmelaget en tidlig ledelse. Tidligere Manchester United-spiller Juan Mata økte to ganger på overtid i den første omgangen, mens innbytter Bafetimbi Gomis fastsatte resultatet kort etter at han kom inn i 2. omgang.

Midtsjø erstattet midtbanespiller Lucas Torreira i det 87. minutt. Galatasaray er sju poeng foran Fenerbahçe, som ble slått 3-0 i toppkampen forrige helg. Serietoeren møter Gaziantep søndag.

Fredrik Ulvestad fikk gult kort og ble byttet ut ved pause da Sivasspor tapte 1-4 borte for Kayserispor. Sivasspor har bare to lag bak seg på tabellen.