Menu
Fredrik Midtsjø gjorde sitt første mål for Galatasaray lørdag. Her er han i aksjon for Norge mot Tyrkia for to år siden. Foto: Geir Olsen / NTB

Midtsjø ble sen matchvinner for Galatasaray

Fredrik Midtsjø dunket til og scoret sitt første Galatasaray-mål i 2-0-seieren over Adana Demirspor i tyrkisk fotball. Etterpå tok det helt av på tribunene.

Av NTB | 01.04.2023 21:54:09

Sport: Serielederen styrte mot poengtap i egen storstue, men i det 86. minutt kom Midtsjø fra dypet og sendte en markkryper hardt i nettmaskene. Trønderen knallet til på en løs ball utenfor straffefeltet.

Euforien blant publikum og i Galatasaray-leiren var enorm. Det var Midtsjøs første scoring siden overgangen fra nederlandske AZ Alkmaar i fjor sommer.

29-åringen entret gressteppet som innbytter tolv minutter før målet. Det kom i hans første opptreden etter å ha vært ute med en lårskade i noen uker.

Åtte minutter på overtid doblet Nicolò Zaniolo til 2-0 på et straffespark.

To nordmenn var i aksjon for Adana Demirspor lørdag. Jonas Svensson spilte hele kampen, mens Fredrik Gulbrandsen fikk et kort innhopp på tampen.

Galatasaray har vunnet 15 av sine 16 siste oppgjør i tyrkisk eliteserie. Tapet i rekken kom rett før landslagspausen (1-2 for Konyaspor). Istanbul-klubben topper tabellen ni poeng foran byrival Fenerbahçe, som har to kamper mindre spilt.

Adana Demirspor er nummer fire og har 18 poeng opp til Galatasaray.

(©NTB)

Flere nyheter: