Inter Miamis Lionel Messi (til høyre) gikk av banen med skade i 4-0-seieren mot Toronto FC. Foto: Wilfredo Lee / AP / NTB

Messi ut med skade da Rosteds Toronto ble knust i MLS

Lionel Messi ble byttet ut med skade i første omgang da hans Inter Miami slo Sigurd Rosteds Toronto 4-0 i MLS onsdag kveld.

Av NTB | 21.09.2023 04:42:29

Sport: Det var fortsatt målløst i Miami da den argentinske superstjernen gikk av banen etter 37 minutter i onsdagens kamp mot Toronto FC med Sigurd Rosted i startoppstillingen. Inn kom finske Robert Taylor, som satte inn 2-0 før det var spilt ti minutter av annen omgang.

Før det hadde Messis landsmann Facundo Farias gitt Miami ledelsen etter 45 minutters spill.

Benjamin Cremaschi satte inn 3-0-målet, før Taylor ble tomålsscorer da han fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Messi var ikke i troppen da Inter Miami spilte mot Atlanta United lørdag. Da slet laget og tapte 2-5. Mot Toronto gikk det langt bedre uten 36-åringen på banen.

Sigurd Rosted spilte hele kampen for Toronto FC.

For Philadelphia Union spilte Jakob Glesnes hele kampen i 2-2-oppgjøret borte mot Charlotte, mens Birk Risa spilte hele kampen da New York City vant 2-0 hjemme mot Orlando.