Luis Suárez (til venstre) og Lionel Messi scoret fem av Inter Miamis seks mål i lørdagens MLS-kamp mot New England Revolution. Foto: Lynne Sladky / AP / NTB

Messi-show da Inter Miami satte poengrekord i MLS

Lionel Messi scoret tre mål da Inter Miami vant 6-2 mot New England Revolution i MLS lørdag. Inter Miami endte grunnserien med 74 poeng – ny rekord i MLS.

Av NTB | 20.10.2024 03:09:14

Sport: Messi fikk bare 35 minutter på banen, men rakk likevel å score tre mål og få en assist. Den argentinske superstjernen endte dermed med 20 mål og 16 målgivende pasninger i grunnserien i Major League Soccer (MLS).

Med seieren satte Inter Miami ny poengrekord i grunnserien. Messi og Co endte på 74 poeng – ett poeng mer enn rekorden til New England fra 2021. Inter Miami gikk gjennom grunnspillet med 22 seire, 4 uavgjort og 8 tap.

I lørdagens kamp lå Miami under 2-0 før Luis Suárez utlignet med to kjappe mål mot slutten av første omgang. Benja Cremaschi sendte laget opp i føringen i annen omgang, før det var Messi-show – med tre scoringer.

For Inter Miami venter nå MLS-sluttspillet.

Lørdag ble det også kjent at Inter Miami er tildelt i VM for klubblag og skal spille åpningskampen på Hard Rock Stadium, son er hjemmebanen til NFL-laget Miami Dolphins, 15. juni.