Menu
Lionel Messi hadde problemer med hamstringen i Argentinas 1-0-seier mot Chile. Foto: Julia Nikhinson / AP / NTB

Messi røpet skade- og sykdomstrøbbel: – Følte et ubehag

Lionel Messi var toneangivende da Argentina løste kvartfinalebillett i Copa America. Før 1-0-seieren mot Chile slet han med både hamstringtrøbbel og feber.

Av NTB | 26.06.2024 08:03:20

Sport: Det fortalte han til pressen etter oppgjøret i New Jersey, skriver The Athletic. Messi spilte samfulle 90 minutter, men den argentinske legenden røpet etter kampen at ikke alt var som det skulle. Allerede i første omgang trengte ballkunstneren behandling ute på banen etter en duell med Chiles Gabriel Suazo.

– Jeg følte et ubehag i den høyre hamstringmuskelen i starten av kampen. Det var litt stramt og ikke like lett som det skulle ha vært. Jeg klarte likevel å fullføre kampen, så vi må se hvordan det går videre, sa Messi.

37-åringen meddelte samtidig at han har slitt med sår hals og feber i dagene inn mot oppgjøret.

Tidligere i år trøblet Messi med en hamstringskade som holdt ham utenfor spill i flere kamper. Argentineren signerte for Inter Miami i fjor høst etter to sesonger i Paris Saint-Germain. Barcelona-legenden ble verdensmester med Argentina i 2022, åtte år etter at nasjonen tapte VM-finalen mot Tyskland.

I Argentinas siste puljekamp i Copa America venter Peru, mens Canada møter Chile. De tre sistnevnte lagene har fortsatt muligheten til å ta seg videre.

Finalen i Copa America spilles 14. juli i Miami.

(©NTB)

Flere nyheter: