Menu
Lionel Messi snakker ut om forholdet sitt med PSG-supporterne. Foto: Nicolas Aguilera / AP Photo / NTB.

Messi om buingen fra PSG-supporterne: – Sånn de oppfører seg

Den argentinske fotballkunstneren Lionel Messi (36) har for første gang snakket ut om det turbulente forholdet han hadde til Paris Saint-Germans supportere.

Av NTB | 26.06.2023 07:19:23

Sport: – I begynnelsen var det fantastisk, innleder Messi i et lengre intervju med beIN Sports.

Messi gjorde sommeren 2021 over gang til PSG etter at Barcelona ikke fikk lov til å fornye kontrakten hans grunnet lønnstaket i La Liga.

Argentineren ble tatt imot med åpne armer av Paris-publikummet og skulle etter planen danne en livsfarlig angrepstrio med Kylian Mbappé og Neymar, som skulle sikre klubbens første Champions League-trofé.

Det endte imidlertid ikke helt sånn. I begge de to påfølgende sesongene røk PSG ut i åttedelsfinalen mot henholdsvis Real Madrid og Bayern München.

– Så begynte noen å behandle meg annerledes, en del av Paris-supporterne. Jeg tror de aller fleste fortsatt ser på meg og behandler meg som de gjorde i begynnelsen, men det var et brudd med en betydelig gruppe av Paris-fansen, noe som åpenbart ikke var min intensjon, sier Messi og fortsetter:

– Det skjedde med meg, akkurat som det har skjedd med Mbappé og Neymar. Jeg vet at det er slik de oppfører seg.

I kampene etter mesterskapet ble 36-åringen buet på i hver eneste hjemmekamp i en periode, før det dro seg ytterligere til etter at han hadde dratt på ferie til Saudi-Arabia uten samtykke av klubben. Det førte til at Messi ble suspendert i en kort periode.

– Jeg vil ta med meg menneskene som respekterte meg videre, siden jeg alltid har respektert alle siden jeg kom, sier Messi.

Messi klarte heller ikke å notere seg med mer enn elleve mål og 15 assist i sin første sesong, noe som førte til at hovedstadspublikummet ved flere anledninger buet på argentineren.

Situasjonen ble heller ikke noe bedre da Messis Argentina slo Frankrike i VM-finalen i Qatar i fjor.

(©NTB)