Lionel Messi fortsetter å banke inn mål for Inter Miami. Foto: LM Otero / AP / NTB

Messi med ny måldobbel – Inter Miami kjempet seg videre i cupen

Lionel Messi scoret sitt sjuende mål på fire kamper da Inter Miami slo Dallas etter straffesparkkonkurranse og spilte seg til kvartfinale i cupen.

Av NTB | 07.08.2023 06:24:35

Sport: Messi sto for kampens første og siste mål. Først sendte argentineren gjestene i ledelsen etter seks minutter, før han etter 85 minutter sørget for 4-4 med en frisparkperle. Messi har scoret hele sju mål på sin første fire kamper for klubben.

I straffesparkkonkurransen scoret han det første målet, og da resten av Inter Miami-spillerne også scoret, samt at Paxton Pomykal bommet, kunne Miami-laget juble for avansement.

Dallas gikk opp i 3-1-ledelse etter Messis ledermål. Tidligere Tromsø- og Brann-spiller Robert Taylor var uheldig og satte ballen i eget nett få minutter etter at Benjamin Cremashi hadde redusert til 2-3.

Etter at Dallas-spiller Marco Farfan også scoret selvmål, ble Messi igjen helten da han trappet opp og banket et frispark i nettet fem minutter før slutt.

Inter Miami møter enten Houston Dynamo eller Charlotte i kvartfinalen. De to sistnevnte møtes mandag om retten til å møte Messi og co.

Messi forlot Paris Saint-Germain etter forrige sesong og skrev under på en 2,5-årskontrakt med Inter Miami. Ifølge amerikanske medier har han en årslønn på cirka 650 millioner kroner i klubben.