Menu
George Russells teamsjef skammer seg etter søndagens seier. Foto: Darko Bandic / AP Photo / NTB.

Mercedes-sjefen tar selvkritikk etter Russells seier: – Skammer meg

Marcedes Formel 1-sjef Toto Wolff brøt alle kodekser da han brølte til George Russell over temaradioen før han sikret laget første seier på nesten to år.

Av NTB | 01.07.2024 08:33:09

Sport: Etter at Red Bulls Max Verstappen og McLarens Lando Norris hadde sendt hverandre ut av løpet i runde 64, ledet plutselig Russell søndagens Grand Prix-løp. Det fikk Wolff til å miste det fullstendig i depotet.

– George, du kan vinne dette, ropte Mercedes-sjefen over teamradioen.

Wolff tok seg imidlertid ikke tid til å se hvor Russel var på banen. Normalt sett snakker man bare med førerne på trygge steder på banen, med da Wolff trykket på snakket bremset Russell ned fra 320 kilometer i timen. Briten svarte i retur at han måtte få fred til å kjøre.

– Det er det dummeste jeg noen gang har gjort. Jeg skammer meg over det. Du snakker ikke med sjåføren under nedbremsing eller i raske svinger, men jeg så ikke på kartet hvor George var. Jeg kunne ha sendt ham ut av løpet. Jeg ble så flau etterpå, sa Wolff, ifølge Bild.

Russell klarte riktignok å holde fokus og sikret den viktige seieren for Mercedes.

(©NTB)