Menu
Ebba Andersson og Frida Karlsson er blant stjernene som mister verdenscuprennene i Falun. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Mer forkjølelse i den svenske langrennsleiren – flere forfall før Falun

Det svenske langrennslandslaget sliter med forkjølelse. Frida Karlsson og Ebba Andersson er blant dem som står over verdenscuprennene i svenske Falun.

Av NTB | 16.03.2023 07:44:14

Sport: Det svenske skiforbundet opplyser i en pressemelding at verken Karlsson eller Andersson er klare til dyst igjen. Duoen sto også over Drammen-sprinten etter å ha blitt syke etter Planica-VM.

William Poromaa har også vært forkjølet og står over. Johan Häggström blir ikke å se i lørdagens sprint på grunn av «lettere forkjølelsessymptomer».

Maja Dahlqvist dropper 10-kilometeren for å satse på sprinten, mens Anna Dyvik har meldt forfall til helgens konkurranser på grunn av smerter i ryggen.

– Det er selvsagt veldig kjedelig at så mange sterke navn blir tvunget til å stå over spennende verdenscuprenn i Falun med hjemmepublikum. Det er tøffe beslutninger å ta, og mange har håpet til det siste at det skal gå, men nå får vi heller mulighet til å gi flere løpere muligheten, sier landslagstrener Anders Byström.

(©NTB)